Rólunk

rolln-2
firmenzentrale_02_9dec8ba7fd

ROLL-N KFT | MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, INNOVÁCIÓS SZELLEM

A ROLL-N Ipari Kerekek Kft. Magyarországon kizárólagosan képviseli a világ egyik vezető rezgéscsillapítással és rezgésszigeteléssel, zajterhelés-csökkentéssel valamint vibrációanalízissel foglalkozó gyártóját, a német Bilz AG-t.

A két cég együttműködése 2014-ben kezdődött és kizárólagos képviseletként működik.

Ez azt jelenti, hogy mind a rezgésszigetelők, mind a rezgésszigetelő és rezgéscsökkentő tartozékok tekintetében a ROLL-N Kft. az egyetlen direkt gyári kapcsolat Magyarországon, azaz a gyár annak érdekében, hogy a gyári közvetlen piaci megjelenést a képviseleten keresztül biztosítsa a partnerek részére csak a kizárólagos képviseletnek szállít Magyarországra.

Cégünk teljes szolgáltatáskört kínál: foglalkozunk technológiai tervezéssel, ………..
Tevékenységi körünkbe tartozik az ingyenes tanácsadás.

ELVEINK ÉS CÉLKITŰZÉSEINK

 1. A MINŐSÉG

  számunkra azt jelenti, hogy olyan termékeket biztosítunk Önöknek melyek teljes mértékben megfelelnek az Önök elvárásainak és az előírásoknak. Nem arra koncentrálunk, hogy egy relatív szintet érjünk el. Csak a legújabb tudományos és technológia eredményeken alapuló legjobb minőség fogadható el számunkra.

 2. A SZOLGÁLTATÁS

  számunkra az Ügyfelek kompetens és udvarias kiszolgálását jelenti. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink műszaki és kereskedelmi képzésére.

 3. A SZÁLLÍTÁS

  a határidőnek a lehető leggyorsabbnak kell lennie. Ezért termékeink nagy részét raktáron tartjuk leonbergi raktárunkban.

 4. A KOMPETENCIA

  mérnökeink és szakembereink folyamatos képzésével és továbbképzésével valósul meg. Csak a folyamatos foglalkoztatás a legkorszerűbb fejlesztésekkel garantálja az aktuális technikai tudást.

 5. AZ ÁRAK

  rendszereink, eszközeink és alkatrészeink valódi értékét mutatják. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy termékeinket megfelelő ár-érték arány mellett kínáljuk. A túl magas árak nemkívánatos terhet rónának Ügyfeleinkre, a túl alacsony árak negatívan hatnának innovációs és szolgáltatási tevékenységünkre