Röviden összefoglaLva

 

A Bilz szintezőelemek a gépek szigetelésére szolgálnak a szerkezetből származó zajok és rezgések ellen.

A karbantartásmentes géplábak biztosítják a gépek egyszerű és pontos beállítását, és számos különböző kivitelben kaphatók.

Az alkalmazástól és a terheléstől függően lehet kiválasztani a megfelelő méretet és szigetelőlemez talpát. A szintezési tartomány a kiválasztott csavarhosszúságtól függ, és az egyéni igényeknek megfelelően beállítható (kivéve BNSH / BNSHA).

Tartalom

– Szintezőelemek
– Általános információk

BNSH / BNSHA sorozat

Szintezőelem, különösen a vízszintes stabilitásra vonatkozó magas követelmények esetén, pl. fröccsöntőgépek, prések, lyukasztók.

További információ

BNV / BNVS sorozat

Négyszögletes szintezőelem szögkiegyenlítéssel az önbeálló szintezőcsavar segítségével.

További információ

BNR / BNRS sorozat

Kerek szintezőelem szögkiegyenlítéssel az önbeálló szintezőcsavar segítségével.

További információ

BNRV / BNRSV sorozat

Kerek, rozsdamentes acél szintezőelem, szögkiegyenlítéssel, állítható szintezőcsavarral. Különösen ajánlott élelmiszeripari, gyógyszeripari és tisztatérben történő alkalmazásokhoz.

További információ

BFE sorozat

Költséghatékony, kerek, rozsdamentes acél szintezőelem, önbeálló szintezőcsavarral. Különösen ajánlott élelmiszeripari, gyógyszeripari és tisztatérben történő alkalmazásokhoz.
Nem kombinálható Bilz szigetelőlemezekkel.

További információ

GMA sorozat

Költséghatékony gumi-fém elem, különösen a gépek és aggregátorok erős rezgés- és szerkezethang szigeteléséhez ajánlott kültéren.

További információ

BNL sorozat

Költséghatékony szintezőelem nagy dinamikus vertikális és horizontális erőhatásokkal működő gépekhez.
Nem kombinálható Bilz szigetelőlemezekkel.

További információ

Szintező- és rögzítőcsavarok

Különböző méretű horganyzott vagy rozsdamentes acél szintező- és rögzítőcsavarok közül választhat, amelyeket egy-egy anyával és alátéttel szállítunk.

További információ

SZINTEZŐELEMEK

Általános INFORMÁCIÓK

 

A Bilz szintezőelemek gépek rezgés- és szerkezethang-szigetelt telepítéséhez használatosak. A karbantartásmentes géplábak biztosítják a gépek egyszerű és pontos beállítását, és számos különböző változatban kaphatók. Az alkalmazástól és a terheléstől függően lehet kiválasztani a megfelelő méretet és szigetelőlemez-talpat. A szintezési tartomány a kiválasztott csavarhosszúságtól függ, és az Ön egyéni igényei szerint állítható be.

Nagyon jó rezgéscsillapító tulajdonságuk optimális berugózást és szintszabályozást biztosítanak mind statikus, mind dinamikus terhelés esetén.

  • Az alkalmazott szigetelőlap típusa a cikkszámban található, pl. a BNSH 80/50 B50 szigetelőlemezzel van szerelve, a BNVS 50/30W B30W szigetelőlemezzel stb.
  • A megadott maximális terhelés a gép statikus és dinamikus terheléséből tevődik össze.
  • Optimális szigetelőhatás a megadott maximális terhelés kb. 80-90 %-ánál érhető el
  • Alkalmazási hőmérséklet-tartomány: -20 °C és +80 °C között.
  • A rendelkezésre álló csavarok a tartozékok között találhatók. A szállítás az anyákat és az alátéteket tartalmazza.

A technikai változások fenntartva.

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha az Ön számára megfelelő méret, szín, lemeztípus vagy menetes szár nem szerepel a listában. Standard megoldásaink és színeink mellett számos speciális megoldással is rendelkezünk. Szívesen adunk Önnek tanácsot.